La Fundació Intermedia és una entitat sense ànim de lucre. El patronat de la Fundació Intermedia està conformat per representants de les 3 entitats (IReS, Surt i Suara) i vetlla pel desplegament de l’objecte fundacional.

La fundació compta amb la solvència-col·laboració en la docència de la formació transversal, formació específica i intermediació laboral amb:  Carles Sanabre, és membre fundador d’IDEARED i alhora DEA en Comunicació Audiovisual i Publicitat, és expert en tecnologies de la Informació i transformació digital.

També compta amb la solvència-col·laboració en la docència de la formació específica de Futuridomes-Robotia. Per la part de Robotia, amb el docent Aparicio Gómez,  s’aporta l’experiència docent en Robòtica i Electrònica, en formació reglada, en parts d’assignatures com electrònica del cicle mig d’automatismes o Electrònica del cicle superior, telecomunicacions i informàtica, i ha implantat programació de robòtica i dispositius electrònics.

Amb INTER-ROBOTICS , la Fundació Intermedia vol continuar aquesta línia de formació vinculada a les noves tecnologies apropant la robòtica als i les joves sense estudis finalitzats i/o joves que amb titulacions de monitoratge es vulguin especialitzar en aquestes formacions professionalitzadores.

Col·laboradors

    IdeaRed